+31 88 7 99 11 01 24/7 bereikbaar

Goes MC

Investering in een waarborgsom

Uitbreiding volgens nieuwe inrichtingsmodel

Het gaat om een serie van maximaal EUR 10.000, -in de reeks uitgiftes door ADD Urban 1 B.V. voor waarborgen. Serie I is bestemd voor de uitbreiding van Flex4medics, Flex4coaching en ADD in Goes.

Het betreft hier een onderhuur situatie van een fysiotherapeut die van zijn ruimtes op de 1e verdieping af wil. De eigenaar is een Nederlands vastgoedbedrijf dat zeer actief is in de vastgoedbranche. Er wordt door Flex4medics, Flex4coaching en ADD  geïnvesteerd in het realiseren van in totaal 7 kamer van 20m2 zodat er 4 behandelkamer in ontstaan en 3 spreek- / coachkamers ontstaan.

Voor het huren van deze verdieping wordt een gebruikelijke waarborgsom van drie maanden gevraagd over de huur, servicekosten en BTW.

De kamers bevinden zich op de 1e verdieping met een totaaloppervlakte van 195m2. Hier worden in totaal 7 verhuurbare units gerealiseerd volgens het nieuwe inrichtingsplan, waarvan 4 behandelkamers en de overige 3 units worden spreek- en coachkamers. Hieraan ligt een 10-jarige huurovereenkomst ten grondslag.