+31 88 7 99 11 01 24/7 bereikbaar

Flex4Medics

De organisatie (ADD Urban BV) waar Flex4Medics onder valt, heeft al sinds 2017 een netwerk van kantoorruimtes door het hele land. Zo waren er ook diverse callcenter activiteiten voor meerdere medisch beroepen. Door middel van evaluatiegesprekken met een artsenorganisatie kwamen we erachter dat het vinden van geschikte schone spreekruimtes op een goede locatie niet altijd even makkelijk was. Hierop is Flex4Medics samen met deze artsenorganisatie een pilot gestart. Deze pilot was een groot succes en dit was dan ook de start van Flex4Medics.

Inmiddels hebben we door de enorme groei die we door hebben gemaakt het aantal kamers en locaties flink uitgebreid. Waarbij de diverse ruimtes geschikt zijn gemaakt voor zorgprofessionals. Ook hebben we nieuwe medisch professionals weten te bereiken, zoals GGZ en paramedische professionals. Doordat wij continue in contact blijven met onze doelgroepen blijven we meegroeien met de veranderingen en de wensen. Zo zijn er inmiddels aparte behandelkamers, coachkamers en/of werkkamers.

Het voornaamste uitgangspunt van Flex4medics is dat er een goedkope basisdienstverlening wordt verleend in de vorm van een spreekkamer, behandelkamer, coachkamer of werkkamer. Deze worden volledig geautomatiseerd aangestuurd, hierdoor zijn de openingstijden van 07.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens kantoortijden is er een bemande receptie.

Het boeken voor een ruimte verloopt geheel geautomatiseerd. Gebruikers maken zelf de boeking via onze website of webapp. Wanneer er geen bemande receptie is, kunnen de gebruikers toegang tot het pand en de units krijgen door de webapp. Zelfs het krijgen van koffie verloopt via de webapp.

Er is gekozen voor het gebruik van een webapp, zodat het niet nodig is om een app te installeren. Zo ontstaan er ook geen problemen met een boeking of de toegang tot het pand.

FLEXIBEL ONDERNEMEN VOOR ZORGPROFESSIONALS

Flex4Medics verhuurt compleet ingerichte behandelkamers per uur aan de zorgprofessionals van Nederland. Deze behandelkamers zijn standaard voorzien van stoelen, behandeltafels, face cover papier voor de behandeltafel, desinfectiemiddel, weegschaal, meetlat en bloeddrukmeter. Deze voorzieningen ontzorgen u als zorgprofessional en zorgen dat u zich kunt richten op de patiënt en de behandeling.

LANDELIJKE BEREIKBAARHEID ZORGT VOOR GROEI

Consumenten zijn bereid om te reizen voor een zorgspecialist, maar tóch zoeken ze in de praktijk vaak wel iemand die in de buurt gevestigd is. Met de flexibele praktijkruimtes van Flex4Medics, kunt u in heel Nederland flexwerkplekken per uur huren. Hierdoor vergroot uw potentiële patiëntenbestand en dat zonder de extra kosten te maken van een duur kantoorpand op diverse locaties in Nederland. Hierdoor kunt u als zorgprofessional uzelf én uw bedrijf gemakkelijk laten groeien.

GRATIS E-BOOK: CLIËNTGERICHT ONDERNEMEN

U heeft ervoor gekozen om voor uzelf te starten binnen de zorgsector. Dit kunnen medische, paramedische beroepen of coachende beroepen zijn. Maar één ding is zeker, uw passie ligt in het zorgen voor andere mensen. Als (startende) ondernemer in de zorg loopt u direct tegen veel keuzes aan. Keuzes die essentieel zijn en waarover u uzelf graag verder laat informeren. Wij hebben een gratis E-book gemaakt met informatie over mogelijkheden van cliëntgericht en voordelig ondernemen.

Het ontstaan van Flex4Medics

De organisatie (ADD Urban BV) waar Flex4Medics onder valt, heeft al sinds 2017 een netwerk van kantoorruimtes door het hele land. Zo waren er ook diverse callcenter activiteiten voor meerdere medisch beroepen. Door middel van evaluatiegesprekken met een artsenorganisatie kwamen we erachter dat het vinden van geschikte schone spreekruimtes op een goede locatie niet altijd even makkelijk was. Hierop is Flex4Medics samen met deze artsenorganisatie een pilot gestart. Deze pilot was een groot succes en dit was dan ook de start van Flex4Medics.

Inmiddels hebben we door de enorme groei die we door hebben gemaakt het aantal kamers en locaties flink uitgebreid. Waarbij de diverse ruimtes geschikt zijn gemaakt voor zorgprofessionals. Ook hebben we nieuwe medisch professionals weten te bereiken, zoals GGZ en paramedische professionals. Doordat wij continue in contact blijven met onze doelgroepen blijven we meegroeien met de veranderingen en de wensen. Zo zijn er inmiddels aparte behandelkamers, coachkamers en/of werkkamers.

Doel Flex4Medics

Het voornaamste doel is de commerciële zorgbedrijven efficiënter maken. Dit doet Flex4medics door middel van het netwerk van gesprekslocaties verder uit te breiden, zowel in de breedte maar ook zeker in de diepte, zodat we nog meer beroepsgroepen in de zorg van dienst kunnen zijn. Ons doel is om de komende drie jaar in de 50 grootste steden van Nederland een locatie te hebben.

Wat maakt Flex4Medics uniek?

Landelijke dekking in Nederland met momenteel 20 toplocaties

Specialistische kamers (met veel comfort) voor zorgprofessionals

Snel kunnen inspelen op veranderende markt

Gezonde groei in aantal locaties en omzet

Binnen 5 minuten een offerte in de mail

Digitale agenda voor het direct reserveren van ruimtes

Persoonlijk contact op maat, vast aanspreekpunt

Lage kosten door slimme automatisering

Waarom blijft Flex4Medics groeien?

Flex4Medics speelt in op de toenemende vraag op flexibiliteit en efficiency in de zorg. Niet alleen met flexibele ruimtes die per uur kunnen worden gebruikt maar ook met inplannen van deze afspraken, waardoor de kosten laag kunnen blijven. Ook het digitaliseren van de documentenstroom binnen de zorg behoort tot onze dienstverlening. Om onze dienstverlening compleet te maken hebben we mensen in huis die volledige commerciële zorgbedrijven kunnen helpen flexibeler en efficiënter te werken tot het volledig herstructureren of opzetten van organisaties.

Toekomst Flex4Medics

Flex4Medics wil uitgroeien tot het flexibele backoffice concept voor de commerciële zorg waarbij we ons niet beperken tot de eigen dienstverlening maar juiste onze dienstverlening combineren met andere diensten met als doel een efficiëntere en betaalbare zorg creëren.

www.flex4medics.nl

Investeren in Flex4medics iets voor jou?

Stuur mij meer informatie