+31 88 7 99 11 01 24/7 bereikbaar

ADD Group

ADD Group is de overkoepelende partij achter de succesvolle flexwerkconcepten ADD, Flex4Medics en Flex4Coaching. Met meer dan 30 flexwerk- en vergaderlocaties in Nederland en met het servicekantoor concept helpt ADD Group (startende) ondernemers met het optimaliseren van hun winst binnen hun onderneming. Hierbij let een team aan experts op zaken als kosten, efficiëntie en flexibiliteit. De visie is om de aankomende jaren ook met deze concepten naar België, Duitsland en Frankrijk te gaan.

ADD is ontstaan vanuit een frustratie, een gevoel en een passie. De frustratie omdat er geen aanbieders zijn die het echt nieuwe werken in haar totaliteit aanbieden. Ondernemers die flexibel willen werken zijn veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste invulling voor efficiënt werken. ADD is tevens ontstaan vanuit een gevoel. Wij geloven namelijk in anders denken en in verandering van het bestaande. Onze passie komt naar voren in de volle overgave waarin we dingen doen en de mate waarin we succesvol zijn. Dat maakt onze klanten namelijk ook succesvol. Wij zijn voor onze klanten “De flexibele basis van succes”. Hiermee maken we sinds november 2008 de wereld iedere dag een stukje beter.

We vullen “De flexibele basis van succes” in door bestaande producten en diensten te innoveren en ze doordacht aan te bieden, zodat ze gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de grote als kleine ondernemer. Op deze wijze kunnen we verschillende diensten, die normaal gezien niets met elkaar te maken hebben, bundelen tot een reeks van unieke diensten die het leven van de ondernemer een stuk makkelijker maken. We ontwikkelen steeds nieuwe producten en diensten die slechts aan één criterium moeten voldoen: tijd en plaats onafhankelijk zijn. Zo wordt het nieuwe werken mogelijk gemaakt.

Wij geven een echte invulling aan het nieuwe werken. Met onze flex centra in Nederland en daarbuiten zij we de grootste aanbieder van flexwerk oplossingen in Nederland. Met onze callcenters beantwoorden we al uw telefoontjes en verbinden we ze aan u door, waar u ook bent. Met onze digitale postkamer wordt uw post gestuurd naar waar u het wilt ontvangen en wordt uw post verstuurd naar waar u het wilt verzenden. Met onze slimme ICT- oplossingen kunt u altijd direct over al uw programma’s en bestanden beschikken en kunt u bellen en gebeld worden, waar u ook bent in Nederland, Europa of de wereld. Uiteraard wordt dit alles volgens de hoogste veiligheidsstandaard uitgevoerd.