+31 88 7 99 11 01 24/7 bereikbaar

Tilburg MC

Investering in een uniek flexwerk concept

Het gaat om een serie van maximaal EUR 30.000, – in de reeks uitgiftes door ADD Urban 1 B.V. voor waarborgen. Serie III is bestemd voor de uitbreiding van Flex4medics, Flex4coaching en ADD in Tilburg. Dit wordt de tweede vestiging in Tilburg.

Het betreft de huur van 3 units die volledig zijn ingericht op medisch gebruik op de BG en de tweede verdieping. De ruimtes zijn te bereiken via de trap en lift. Omdat de ruimte volledig zijn ingericht zijn geen verder investeringen nodig. Direct klaar om van start te gaan. De 3 units worden ingezet als spreek-/behandelkamer gericht op (para) medisch gebruik. Het gebouw is net 1 jaar geleden geopend, dus alles is nieuw en volgens de laatste normen op het gebouw van hygiƫne en geluid opgebouwd.

Voor het huren van deze verdieping wordt een gebruikelijke waarborgsom van drie maanden gevraagd over de huur, servicekosten en BTW.

De kamers bevinden zich op de BG en de 2e verdieping met een totaaloppervlakte van 65m2. Er wordt een 10-jarig huurovereenkomst aangegaan met recht van eerste huur op toekomstig vrijkomende units in het gebouw.

De ligging

Het voordeel van deze locatie ten opzichte van de huidige locatie aan de Spoorlaan is dat parkeren hier gratis en veel eenvoudiger is. Deze locatie is gelegen in het westen van Tilburg nabij de uitvalswegen A58 en N282 (Bredaseweg). Ok met het openbaar-vervoer (bus) is dit gebouw prima te bereiken.

De markt

Recent zijn vergelijkbare partijen als ADD gestopt met het aanbieden van flexwerk diensten. Dit omdat het te arbeidsintensief is en steeds meer partijen kiezen voor het makkelijke geld door alleen maar voor langere duur te verhuren. In Tilburg is de markt wel competitiever, maar door de omvang van de stad en de toenemende vraag naar flexruimte is er voldoende ruimte in deze markt. Helemaal op het gebied van flexwerkruimte voor (para) medici. Er zijn geen andere aanbieders in deze markt actief in Tilburg.

Hierdoor ligt het aanbod van flexwerk oplossingen alleen bij kleinere aanbieders. Met name grotere partijen willen ook zaken doen met grotere aanbieders, al is het alleen maar voor het gemak. Bij het raadplegen van het meest vooraanstaande platform waar ADD de grootste leverancier van ruimtes is, Deskbookers scoort in Tilburg 3 locaties waarvan er 2 tot ADD Group behoren. Alleen Regus is met 2 andere kamer een verwaarloosbare aanbieder. Dit betekent dus dat we aan gat in de markt hebben in deze stad.