+31 88 7 99 11 01 24/7 bereikbaar

Halsteren MC

Investering in een uniek flexwerk concept

Het gaat om een serie van maximaal EUR 30.000, -in de reeks uitgiftes door ADD Urban 1 B.V. voor de opstart van nieuwe locaties. Serie IIII is bestemd voor de uitbreiding van Flex4medics, Flex4coaching en ADD in Halsteren.

Het betreft de huur van 3 units die volledig zijn ingericht op medisch gebruik op de begane grond. Omdat de ruimte volledig zijn ingericht zijn geen verder investeringen nodig. Direct klaar om van start te gaan. De 3 units worden ingezet als spreek-/behandelkamer gericht op (para) medisch gebruik.

De kamers bevinden zich op de BG met een totaaloppervlakte van 100m2. Er wordt een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met een recht van eerste huur op nog leegstaande ruimte of in de toekomst vrij komende ruimtes.

Ligging

Halsteren is een gunstig gelegen plaatsje in de provincie Noord-Brabant. Het ligt in het westelijke deel van de provincie, dichtbij de grens met Zeeland.

Een van de voordelen van de ligging van Halsteren is de nabijheid van grote steden en belangrijke wegen. Zo ligt Bergen op Zoom, een stad met diverse voorzieningen, op slechts enkele kilometers afstand. Daarnaast is Antwerpen, een belangrijk knooppunt in Belgiƫ, ook gemakkelijk bereikbaar via de snelweg.

Halsteren zelf is goed bereikbaar via de snelweg A4 en A58. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk de flexwerklocatie bereiken, ongeacht waar ze vandaan komen. De locatie biedt dus goede verbindingen met verschillende regio’s, wat handig is voor (para) medici die vaak vanuit verschillende locaties werken. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, wat het voor klanten gemakkelijk maakt om met de auto te komen.

Daarnaast heeft Halsteren een mooie natuurlijke omgeving, met de Brabantse Wal en het Markiezaatsmeer in de buurt. Dit biedt mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, wat aantrekkelijk kan zijn voor medici die even willen ontspannen tijdens hun werkzaamheden door een stukje te gaan lopen tijdens of na het werk.

Kortom, de gunstige ligging van Halsteren in Brabant maakt het een geschikte locatie voor jouw flexwerklocatie. Klanten kunnen gemakkelijk komen vanuit verschillende regio’s en de omgeving biedt mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Bovendien kan er gratis geparkeerd worden voor de deur of aan de achterkant van het gebouw.

De markt

Recent zijn vergelijkbare partijen als ADD gestopt met het aanbieden van flexwerk diensten. Dit omdat het te arbeidsintensief is en steeds meer partijen kiezen voor het makkelijke geld door alleen maar voor langere duur te verhuren. Hierdoor licht het aanbod van flexwerk oplossingen alleen bij kleinere aanbieders. Met name grotere partijen willen ook zaken doen met grotere aanbieders, al is het alleen maar voor het gemak. Bij het raadplegen van het meest vooraanstaande platform waar ADD de grootste leverancier van ruimtes is, Deskbookers scoort in Halsteren geen 1 flexwerkruimte. Dit betekent dus dat we aan gat in de markt hebben in dit dorp.