+31 88 7 99 11 01 24/7 bereikbaar

Amsterdam

Investering in een waarborgsom

Het gaat om een serie van maximaal EUR 50.000, -in de reeks uitgiftes door ADD Garant B.V. voor waarborgen. Serie II is bestemd voor de nieuwe vestiging van Flex4medics in Amsterdam.

De verhuurder is een Nederlandse vastgoed partij die een groot aantal gebouwen in deze hoe pal naast het UMC locatie AMC bezit. De kosten voor het bouwen van de behandelkamers en spreekkamers komen voor rekening van de verhuurder. De verhuurder heeft aangegeven dermate veel vertrouwen in het concept Flex4medics te hebben dat men bereid is € 96.534,63 te investeren + een huurvrije periode van 8 maanden.

Voor het huren van deze verdieping wordt een gebruikelijke waarborgsom van drie maanden gevraagd over de huur, servicekosten en BTW.

De vleugel bevindt zich op de vierde verdieping met een totaaloppervlakte van 427 m2. Hier worden in totaal 13 verhuurbare units gerealiseerd volgens het nieuwe inrichtingsplan, waarvan 6 behandelkamers, 6 spreek- en coachkamers en 1 coachkamer. Hieraan ligt een 10-jarige huurovereenkomst ten grondslag.