+31 88 7 99 11 01 24/7 bereikbaar

Interne verhuizing Apeldoorn: Er zit beweging in onze locatie, helemaal gratis

Beetje te veel beweging de laatste tijd wat mij betreft. We zitten alweer een lange tijd in Apeldoorn met onze diensten, maar we zijn de laatste tijd wel wat vaak verhuisd binnen hetzelfde complex. Zo vorige week ook weer.

Het doel: Mee blijven groeien met de ontwikkelingen om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn en te kunnen voldoen aan de vraag van onze dienstverlening.

Van PWA 301 naar PWA 401

Eerst zaten we aan de Prins Willem Alexanderlaan 301, beter bekend als gebouw PWA 301. Een halfjaar geleden zijn we verhuisd naar de 1e verdieping van gebouw PWA 401 met een eigen huisnummer, 415. Dat zorgt ervoor dat de post steeds sneller wordt verwerkt.

Vorige week zijn we naar de 2e verdieping verhuisd in gebouw PWA 401. Dit betekent dat er feitelijk niet iets veranderd in het huisnummer, maar dat je alleen in de lift op knopje 2 moet drukken.

Gratis lichaamsbeweging en fantastisch uitzicht

Het goede nieuws is dat wanneer je met de trap gaat, je gratis en voor niets van ons extra lichaamsbeweging krijgt. Dat is een fantastisch plan dus. Maar ik ga het nog mooier voor je maken. We hebben een veel grotere algemene ruimte met vers gemalen koffiebonen, een tafeltennistafel (pingpongtafel mocht ik niet meer zeggen) en bovendien uitzicht op de mooie kant.

Is er ook een lelijke kant dan? Yep, die is er. En hoe lelijk!

Het mysterie van het verlaten kantoorgebouw

Als je geregeld bij onze locatie in Apeldoorn komt, kan het je niet zijn ontgaan. Een groot kantoorgebouw met hekken en prikkeldraad eromheen. Ik heb met volle bewondering naar het pand staan kijken. Hoe kan dit zijn gebeurd? Hoe kan je een pand zo toetakelen?

Het staat al leeg sinds 2013. Ooit was het het hoofdkantoor van Centraal Beheer. SNS nam het over en 2 jaar later, hier hadden ze iets te grote vastgoed ambities die ze niet waar konden maken, ging het door naar Certitudo. Ook dat zat niet mee want die is vorige jaar failliet gegaan.

De gemeente moet het nu overnemen, maar die heeft er geen zin in en de oorspronkelijke architect, Herman Hertzberger (91), wil dat het gebouw in zijn huidige staat een andere functie krijgt.

Kom werken en bewonder het mysterie

Kortom, een proces dat nog wel even zal gaan lopen. Gelukkig zijn wij sneller met het verhuizen van onze kantoren naar de 2e verdieping.

Kom een keertje werken en het gebouw van de buren bewonderen. Dit heb je nog nooit gezien. Boek je flexwerk kamer via en kom genieten van het mooie uitzicht en een potje pingpongen.

Florentijn van den Bos
Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 25 juni 2024